
CUPPIMINE · ANALÜÜS · NÜANSID
· 240 € Grupi suurus 1-8 inimest • Kingi ühist aega
Kohvi maitsmise (cuppimise) koolitus
Koolituse käigus antakse teile arusaam, milliseid aspekte kohvi maitsmisel silmas pidada tuleks ja kuidas aru saada, milline on hea kohv. Räägime kohvi aroomist, happsesusest, magususest, kehast, kibedusest, järelmaitsest ja selle kestvusest, flavour wheelist ja paljust muust. Tutvustame kohvi ajalugu, selle teekonda meieni ja kuidas see omakorda maitsenüansse mõjutab.
Osalete cuppimisel, nii nagu seda kohvimaailmas tehakse. Maitseme erinevaid kohvisid, analüüsime neid ja üritame neist paremini aru saada.
Koolituse kestvus on ca 2 h ja maksimaalne osalejate arv on 8 inimest. Koolitus ei eelda mingeid eelnevaid kogemusi kohvivaldkonnas. Koolituse toimumisaja osas võtame ühendust.
Sobib suurepäraselt sõpruskondadele ja töökollektiividele.
Kui soovite koolitust suuremale grupile või enda soovidele kohandatult, siis kirjutage aadressil tellimused@karlovakohv.ee.
Osalete cuppimisel, nii nagu seda kohvimaailmas tehakse. Maitseme erinevaid kohvisid, analüüsime neid ja üritame neist paremini aru saada.
Koolituse kestvus on ca 2 h ja maksimaalne osalejate arv on 8 inimest. Koolitus ei eelda mingeid eelnevaid kogemusi kohvivaldkonnas. Koolituse toimumisaja osas võtame ühendust.
Sobib suurepäraselt sõpruskondadele ja töökollektiividele.
Kui soovite koolitust suuremale grupile või enda soovidele kohandatult, siis kirjutage aadressil tellimused@karlovakohv.ee.