Pudrubaar

Karlova Kohv pakub lisaks suurepärasele kohvile üle prahi putrusid.


Meie jaoks on puder kausitoit, mis koosneb pudrupõhjast ja lisanditest. Pudrupõhjaks võivad olla teraviljad, näiteks spelta, oder, kaer, rukis, olgu terade, helveste, kruupide või mannana, või hoopis seemned, näiteks hirss, tatar, amarant, kinoa. Lisandite loetelu piiriks on parasjagu pudrukulpi keerutava koka fantaasia: köögi- ja puuviljad (viilutatult, hakitult, riivitult, tükeldatult, püreestatult; värskelt, hapendatult, aurutatult, keedetult, röstitult, praetult, hautatult), piimatooted (jogurt, juust, kohupiim, olgu loomne või taimne), pähklid ja seemned, erinevad kaunviljad (et ikka valku jaguks!), värsked ürdid, vürtsid. Püüame ikka nii, et kausis oleks midagi kreemist ja midagi krõmpsu, midagi pehmet ja midagi krõbedat, et iga lusikatäis pakuks põnevust ja toidukord tervikuna oleks tasakaalustatud. Palju kasutame kodumaist väiketootjate toodangut. Kui vähegi mõistlik ja võimalik, on tooraine mahe.


Kohvik on avatud teisipäevast reedeni kell 8—17 ja laupäeviti kell 10—17 ja pühapäeviti 10-16. Äripäeviti pakume hommikuputru (avamisest kuni väärt kraami jagub) ja lõunaputru (kella 12 alates), laupäeviti valmistame kahe erineva pudru asemel ühe toitva kausitäie, pühapäeviti pakume fantaasiarikkaid pannkooke.